Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Guardiola heeft voor mij de deur naar de nationale ploeg geopend'

Laatste update:

Bayern nam de enkelvoudig international in de zomer van 2011 voor circa 5,5 miljoen euro over van Genoa en hij speelde tot dusver 57 competitiewedstrijden voor der Rekordmeister. Rafinha is dit seizoen de vaste rechtsback; Philipp Lahm is doorgeschoven naar het middenveld. "Ik geef elke dag alles voor deze club, dat is wat ik in de toekomst blijf doen. Ik blijf hard trainen en hard werken."

"Ik had vorig jaar geen problemen", vervolgt Rafinha. "Dit is mijn derde seizoen bij Bayern en vorig jaar verlengde de club mijn contract nog. Guardiola heeft voor mij de deur naar de nationale ploeg geopend door mij vertrouwen te geven. Ik wil mee naar Brazilië, maar moet mij eerst op Bayern richten. Ik blijf met beide benen op de grond. Als ik het hier goed doe, komt de rest vanzelf."

'Rafinha is de beste rechtsback van Brazilië'

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera en waarschuwt Feyenoord nu al voor over 90 dagen
11
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
7
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
13
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties