Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Guardiola heeft voormalig Eredivisie-sensatie niet nodig bij Man City'

Laatste update:

De tabloid heeft begrepen dat Josep Guardiola geen behoefte heeft aan de aanwezigheid van de voormalig Vitessenaar in zijn selectie en dat City na dit seizoen bereid is om te luisteren naar aanbiedingen voor Bony. De 27-jarige Ivoriaan heeft nog een contract dat tot medio 2019 doorloopt, maar City is bereid om de aanvaller met verlies te laten gaan.

Bony was een daverend succes bij Vitesse en werd in het seizoen 2012/13 topscorer van de Eredivisie, voordat hij werd verkocht aan Swansea. Ook bij die club deed de aanvaller het uitstekend, maar City lijkt toch iets te hoog gegrepen te zijn voor de 42-voudig Ivoriaans international. Volgens de Daily Star wordt Bony daarom op de transferlijst geplaatst.

Wilfried Bony is niet goed genoeg voor Manchester City

Meer nieuws

CONMEBOL introduceert nieuwe kleur kaart op Copa América 2024
2
Italië maakt voorselectie bekend: Fagioli na maandenlange schorsing opgeroepen
12
Man City verlengt met man die in vijf jaar pas twee keer speelde onder Guardiola
9
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
'Bayern München hoort gigantische afkoopsom van Burnley voor Kompany'
39
Met deze profvoetballer is KNVB-scheidsrechter Shona Shukrula getrouwd
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties