Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola: 'Hij doet het erg goed en ik ben blij dat hij bij Barcelona blijft'

Laatste update:

"Onze geweldige vriendschap buiten beschouwing latend, is Ernesto een spectaculaire trainer. Hij heeft het erg goed gedaan. Natuurlijk heeft hij naast de Champions League gegrepen, dat geldt voor ons allemaal. Hij heeft de leiding bij een team dat tweemaal op rij kampioen is geworden en goed voetbal speelt. Ik ben blij dat hij blijft. Barcelona blijft loyaal aan zijn speelstijl", liet de trainer van Manchester City optekenen door Marca.

Barcelona ging met 4-0 onderuit op Anfield, nadat het de heenwedstrijd nog met 3-0 had gewonnen van de latere Champions League-winnaar. Volgens Guardiola zegt dit echter weinig: "Barcelona en Liverpool hebben allebei geweldige elftallen. Liverpool is nu de kampioen van Europa, ze zijn enorm sterk. Als het niveau zo hoog ligt, verliest het team dat net een slechte wedstrijd speelt."

Guardiola slaagde er met the Citizens in de Premier League wel in om Liverpool achter zich te houden: "We hebben een geweldige rivaliteit, maar niet alleen met Liverpool. Er zijn nog vijf andere sterke teams, dat is wat de Premier League zo zwaar maakt. Volgend seizoen starten we allemaal weer op nul en dan zullen we zien wat er gebeurt."

Ben jij het eens met Josep Guardiola?

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
5
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
5
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
20
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
15
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties