Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola: 'Ik weet dat ze liever in De Kuip spelen dan in Amsterdam'

Laatste update:

De manager van City waakt op een persconferentie voorafgaand aan het duel van woensdag voor onderschatting. Hij noemt Nicolai Jörgensen, die zal ontbreken vanwege een blessure, Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena als belangrijkste spelers en sprak met Ronald Koeman over de sfeer in De Kuip. "Hij vertelde me dat de sfeer in De Kuip onvergelijkbaar is met andere stadions. Ik kijk ernaar uit", vertelt Guardiola. "Ik weet dat de spelers van het Nederlands elftal liever hier spelen dan in Amsterdam."

Meer: Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers

De Spanjaard won als trainer van Barcelona tweemaal de Champions League. Vorig seizoen strandde Guardiola met City in de achtste finales. "Het is een droom om opnieuw hier te zijn", vervolgt hij. "We hebben hier hard voor gewerkt. Het gat met Arsenal, Liverpool en Manchester United was vorig jaar niet groot. De Champions League eist veel van je. De teams zijn fysiek top. Als we niet ons hoogste niveau halen, zullen we niet in staat zijn om mee te doen om de prijzen."

Guardiola heeft tegen Feyenoord de beschikking over een nagenoeg fitte selectie. Aanvoerder Vincent Kompany is weliswaar in Manchester achtergebleven met een lichte blessure, maar Ederson Moraes is wel met the Citizens afgereisd naar Rotterdam. De Braziliaanse doelman viel afgelopen weekeinde in de met 5-0 gewonnen competitiewedstrijd tegen Liverpool uit met een ogenschijnlijk ernstige blessure aan het gezicht, maar Ederson is op tijd hersteld. "Na dat duel sprak hij met die andere jongens alsof er niets was gebeurd. Het zegt alles over het zijn karakter", aldus Guardiola.

-
Wat verwacht jij van Feyenoord - Manchester City?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
139

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties