Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola: 'Ik wil bondscoach worden, maar niet nu al'

Laatste update:

Over twee weken wacht de eerste kans op een trofee alweer, wanneer Bayern de strijd aanbindt met Borussia Dortmund om de Duitse Super Cup. Een paar dagen later is de eerste wedstrijd in het Duitse bekertoernooi en vervolgens wordt de competitie geopend tegen VfL Wolfsburg. Guardiola is nu met Bayern op pad in de Verenigde Staten en bereidt daar zijn spelers voor op een lang en misschien wel weer succesvol seizoen.

Guardiola is niet bang dat zijn spelers voldaan en tevreden aan de aftrap van het seizoen 2014/15 verschijnen. "Of ze het winnen van titels al zat zijn? Natuurlijk niet, ik weet zeker dat we een sterk seizoen tegemoet gaan", verzekert Pep. "Ik heb bij Barcelona al dergelijke situaties gemaakt, dat veel spelers als Europees- of wereldkampioen terugkeerden bij de club. Daar kan ik echt wel mee omgaan", aldus de trainer.

Op de vraag of hij zelf niet voldaan is en bijvoorbeeld een andere baan als bondscoach voor ogen heeft, antwoordt Guardiola ontkennend. De gedachte is al wel eens bij hem opgekomen om een nationaal team onder zijn hoede te nemen, maar de pas 43-jarige trainer wil daar nog wel even mee wachten. "Ik kan me voorstellen dat ik in de toekomst ergens bondscoach ben. Maar niet nu al, dat is iets voor later." Twee jaar geleden zei hij dat hij later absoluut open zou staan voor het bondscoachschap van Brazilië.

Van welk land zou jij Josep Guardiola graag bondscoach zien worden?

Meer nieuws

Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
11
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
14
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
52
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties