Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola kapt vraag over transfer af: 'Next question, vraag me daar niet naar'

Laatste update:

"Erling Haalands agent heeft gezegd…", zo begon de verslaggever zijn vraag aan Guardiola. De manager van Manchester City schudde het hoofd en reageerde direct: "Next question, next question. Vraag me daar niet naar, ik weet er niets van." Guardiola wilde tijdens het persmoment wél vragen beantwoorden over Wolverhampton Wanderers, de eerstvolgende tegenstander van Manchester City. "Het is een team dat weinig doelpunten incasseert en niet heel vaak scoort. Ze zijn stabiel."

"Het is vergelijkbaar met de afgelopen jaren, we hebben lastige wedstrijden tegen hen gespeeld. Dat zal nu niet anders worden", vervolgde Guardiola. De Spanjaard sprak zich tevens uit over Phil Foden, die sukkelt met een enkelblessure. "Als je twee maanden vakantie hebt, kun je daar ongelofelijk snel van herstellen. Maar wij spelen nu iedere drie dagen een wedstrijd, dus dan moet je ermee zien te leven. Hij wordt beter en beter, ik denk niet dat hij een break nodig heeft. Per wedstrijd zal hij bepalen hoe hij zich voelt."

"Mijn woorden zullen niets veranderen. Je hebt tussen kerst en nieuwjaarsdag maar twee dagen rust, er is voor de spelers geen tijd om te herstellen. Maar ieder seizoen komen er weer statements voorbij en er verandert toch niets. We moeten ons aanpassen en hopen dat de spelers niet geblesseerd raken", zo blikte Guardiola vooruit op de komende periode. Hij kreeg de vraag of zijn ploeg voorlopig de beste indruk maakt tijdens dit Premier League-seizoen. "Ieder jaar is anders, we zullen moeten zien. Jullie weten hoe ik daarover denk. Het draait om de volgende wedstrijd en ik denk niet aan andere omstandigheden."

Meer nieuws

Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
0
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
3
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
5
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
11
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties