Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola kiest woorden zorgvuldig: 'Soms wordt ervoor gefloten en soms niet'

Laatste update:

"Ik weet niet zo goed waar het over gaat. De Premier League is een fysieke competitie. Soms wordt ervoor gefloten en soms niet", antwoordt Guardiola in gesprek met Amazon Prime op de vraag over de gelijkmaker van Wolverhampton Wanderers. Door een doelpunt van Matt Doherty in de absolute slotfase hield Manchester City uiteindelijk geen punten over aan het bezoek aan the Wolves.

"Als je tegen deze tegenstander in deze periode met tien man komt te staan, is dat zwaar. We stonden op voorsprong, maar konden het resultaat niet verdedigen. Het team heeft een ongelofelijke prestatie geleverd, de spelers hebben ervoor gevochten en verdienen daar de complimenten voor", analyseert Guardiola, die Sergio Agüero, Riyad Mahrez en Kevin De Bruyne wisselde. "In die situatie moesten we verder terug zakken en gokken op de counter. Ik zag dat spelers moe waren en daarom heb ik besloten om te wisselen."

"We moeten aan de volgende wedstrijd denken. Het draait erom dat we onze wedstrijden winnen en op dit moment is het niet realistisch om hierover te praten. De volgende wedstrijd is alweer over 48 uur", reageert de manager van the Citizens op vragen over de titelrace met Liverpool, dat nu een voorsprong van veertien punten heeft met een wedstrijd minder gespeeld. Bernardo Silva spreekt van een een 'moeilijke wedstrijd' tegen 'een van de moeilijkste tegenstanders in de competitie'. "Kleine foutjes kostten ons uiteindelijk twee doelpunten. Het team heeft er alles aan gedaan, we hebben goed gespeeld."

-
Gaat Manchester City nog een rol van betekenis spelen in de titelstrijd?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
13
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties