Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola laat Robben thuis bij jacht op record van Barcelona

Laatste update:

Josep Guardiola weet als geen ander hoe het voelt om records te vestigen en te verbreken. Toch richt hij zich meer op de wedstrijd tegen Viktoria Plzen zelf dan op het evenaren van zijn oude club, dat het record al vóór zijn tijd als trainer neerzette (in het seizoen 2002/03). Guardiola liet maandag tijdens de persconferentie nog open of hij veranderingen gaat doorvoeren ten opzichte van zaterdag.

Toen werd TSG Hoffenheim buitenshuis geklopt met 1-2. Zeker is al wel dat Arjen Robben, die er toen niet bij was, ook nu zal ontbreken in de wedstrijd tegen Viktoria Plzen. De Nederlandse aanvaller werkte maandag een individuele training af en had nog teveel last van zijn lies om iets voor Bayern te kunnen betekenen in Tsjechië. Guardiola wil geen risico met hem nemen en bovendien zijn er voldoende alternatieven.

De trainer kan een beroep doen op Mario Götze op de plek van Robben, dus maakt hij zich niet veel zorgen. Wel is hij beducht voor de tegenstander van dinsdag, ook al verloor Viktoria Plzen tot nog toe alle groepsduels vrij kansloos. "Ik heb groot respect voor de manier waarop ze afgelopen weekend hun wedstrijd gewonnen hebben", sprak Pep. Plzen versloeg thuis FK Jablonec met liefst 6-1.

-
Evenaart Bayern München het record van Barcelona?

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
4
Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
57
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
4
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties