Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola looft bijzondere kwaliteit van aanwinst: 'Jongens, wat is dat toch?'

Laatste update:

"Hij heeft de kwaliteit dat, wanneer de tegenstander hoog druk zet, hij ver kan schoppen", aldus Guardiola na afloop van het gewonnen oefenduel op een persconferentie over zijn nieuwe doelman. "Nu hebben we de mogelijkheid om de bal gelijk naar het andere zestienmetergebied te trappen."

Guardiola stelt dat hij Ederson al langer op het oog had: "Toen ik bij Bayern München zat, speelden we tegen Benfica in de Champions League en Ederson was daar toen ook bij. Toen we het team wilden analyseren, zagen we zijn kwaliteit en kwamen we bij elkaar: 'Jongens, hoe gaan we dit doen? Wat is dat toch?' Wij probeerden ons daartegen te wapenen, door onze tegenstanders verschillende kanten op te sturen."

Hoewel Ederson imponeert, stelt Guardiola dat Claudio Bravo sowieso minuten gaat maken onder de lat bij the Citizens. "Net als vorig seizoen. Ik speelde soms met Willy (Caballero, red), dan met Claudio, dan met Willy, dan met Claudio. Ik ga kijken wat er gaat gebeuren. Ik heb nooit getwijfeld over de kwaliteiten van Claudio, maar we hebben besloten om Ederson te kopen. Hij laat fantastische dingen zien, niet alleen zijn doeltrappen. Hij redt veel ballen en komt sterk uit zijn doel en maakt het spitsen lastig. We moeten gewoon twee uitstekende keepers op dit niveau hebben."

-
Had Manchester City behoefte aan een nieuwe keeper?

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
12
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
22
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
5
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
41
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties