Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola lyrisch: 'Hij zal nog voor lange tijd speler van ons zijn'

Laatste update:

"Phil is onderdeel van het team. Als je over Phil praat, is het net alsof je over Ilkay Gündogan, Kevin De Bruyne en David Silva spreekt. Nu hij is meer volwassen. Hij maakt echt onderdeel uit van het eerste elftal. Dat is goed, want hij is een City-fan, zijn familie en de fans houden van hem", wordt Guardiola geciteerd door verschillende Engelse media, waaronder Goal.

"Hij zal nog voor lange tijd speler van ons zijn. Hij heeft het goed gedaan", aldus Guardiola, die tevreden is over het vertoonde spel tegen Chelsea. "Om de Community Shield te spelen, moet je een Premier League of FA Cup hebben gewonnen. Dat is niet makkelijk. We zijn nog ver weg van de fysieke staat waarin ik mijn spelers wil zien verkeren én ver weg van de manier van voetballen."

"Enkele spelers hebben momenteel een mindere conditie en moeten hard werken de komende tijd. Maar afgelopen week hebben we zeven dagen getraind en deze week weer zeven dagen. Beetje bij beetje verbeteren we ons niveau. We zouden nog graag zien dat we meer intensief bezig waren geweest met druk zetten, maar dat was onmogelijk, want de spelers waren echt doodop."

Verwacht jij dat Manchester City komend seizoen net zo dominant is in de Premier League?

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
8
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties