Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Guardiola meldt zich voor voormalig oogappel en dwarsboomt plannen Ajax'

Laatste update:

Na het afstaan van de landstiel aan Liverpool is Manchester City van plan om de selectie te voorzien van een kwaliteitsimpuls. Höjbjerg wordt mede door het naderende vertrek van David Silva gezien als een versterking voor het middenveld. Bovendien heeft manager Josep Guardiola een verleden met de 24-jarige middenvelder: toen hij in 2013 trainer werd van Bayern München hevelde hij de destijds 17-jarige Höjbjerg vanuit de jeugdopleiding direct over naar de A-selectie. Guardiola vergeleek zijn toenmalige pupil destijds met Sergio Busquets.

Waarom Ajax-doelwit Höjbjerg onlangs zijn aanvoerdersband moest inleveren

Pierre-Emile Höjbjerg kan in Amsterdam herenigd worden met Erik ten Hag en Dusan Tadic.Lees artikel

Guardiola liet Höjbjerg in totaal vijftien wedstrijden spelen in de Bundesliga; tijdens zijn dienstverband werd de Deen ook verhuurd aan FC Augsburg en Schalke 04. In 2016 vertrok Guardiola naar Manchester City en stapte Höjbjerg voor vijftien miljoen euro over naar Southampton. Voor die club kwam hij sindsdien 106 keer in actie in de Premier League. Zijn contract op het St Mary's loopt nog maar een jaar door, waardoor een vertrek aanstaande lijkt.

Höjbjerg is niet van plan om bij te tekenen en daarom zet zijn club in op een vertrek. Omdat beide partijen het niet eens zijn geraakt over een nieuwe verbintenis, heeft de club hem zijn aanvoerdersband afgenomen. Woensdag schreef The Telegraph over de belangstelling van Ajax en dat nieuws werd later bevestigd door Voetbal International. Ajax zou volgens de krant interesse hebben in een deal die omgerekend ruim zestien miljoen euro moet kosten.

Denk je dat Ajax kans maakt op de komst van Pierre-Emile Höjbjerg?

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
6
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
22
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
26
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties