Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola moet 'speciale maatregelen' treffen: 'Zij zijn bijna niet te stoppen'

Laatste update:

"Ja, ik zal speciale voorbereidingen moeten gaan treffen voor Mohamed Salah. Maar niet alleen hij, Sadio Mané, Roberto Firmino, ze zijn alle drie bijna niet af te stoppen. Ze zijn fantastische, fantastische spelers. De manier waarop Liverpool speelt is heel lastig voor ons, dat weten we. Ze zijn zo snel, ze zijn zo sterk, maar het gaat om de kwartfinale van de Champions League, dus we kunnen niet verwachten dat we het makkelijk gaan krijgen", blikt hij tegenover verslaggevers vooruit op het tweeluik dat woensdag op Anfield van start zal gaan.

"We spelen tegen onszelf en het zal ons wel of niet lukken om door te gaan. Als het lukt, halen we de halve finales en als het niet lukt heeft Liverpool het goed gedaan en komen we volgend seizoen sterker terug om dan wel te bereiken wat dit seizoen niet is gelukt", gaat Guardiola, die niet van plan is om voor een gelijkspel op Anfield te gaan, verder. "0-6 zou een mooi resultaat zijn", knipoogt hij. "Ik ben nooit een trainer geweest die zich afvroeg wat het beste resultaat zou zijn. Ik richt me op de wedstrijd, wat je moet doen. Het resultaat is dan, meestal, een gevolg van wat je hebt gedaan."

"Ik denk er niet aan of een gelijkspel een goed resultaat is of juist een overwinning. Het is natuurlijk belangrijk om uitdoelpunten te maken en dat gaan we ook proberen te doen, maar zij hebben die drie voorin lopen en Alex Oxlade-Chamberlain in het midden, standaardsituaties met Virgil van Dijk, het is een buitengewoon team. Maar dat is wat er gebeurt in de kwartfinales van de Champions League, of je nu tegen Barcelona, Real Madrid, Bayern München speelt, of tegen Juventus in Turijn, AS Roma of Sevilla, dat is de top."

Denk jij dat Manchester City de halve finales van de Champions League gaat bereiken?

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
120
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
37
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
24
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
15
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
4
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties