Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola over Cruijff: 'We moeten hem eeuwig dankbaar zijn'

Laatste update:

Cruijff was tussen 1988 en 1996 hoofdtrainer van Barcelona en gooide toen de jeugdopleiding om. Daar plukt de club nu de vruchten van. "Met Cruijff is het allemaal begonnen. Hij heeft de grootste invloed gehad op de club, zoals die er nu staat", zegt Guardiola in gesprek met Sport. "Iedereen heeft het vermogen om dingen te bereiken, maar niet om iets vanaf de bodem op te bouwen. Ik zou niet in staat zijn geweest om deze club van de grond af op te richten."

"Ik heb veel van hem geleerd", vervolgt Guardiola, die tussen 2008 en 2012 hoofdtrainer van Barcelona was en twee keer de Champions League won. "Ik kan me dit Barça niet voorstellen zonder wat Cruijff twintig jaar geleden heeft gedaan. We moeten hem eeuwig dankbaar zijn." Guardiola gaat volgend seizoen aan de slag bij Bayern München en die ploeg verdedigt woensdagavond een 4-0 voorsprong tegen Barcelona.

Meer nieuws

VZ Kort: Claudio Ranieri stopt na handhaving alsnog bij Cagliari
77
PSV is concreet en mag dromen van tijdelijke komst 18-jarig toptalent
9
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
17
Stewart staat voor moeilijke opdracht bij PSV: 'Vertrek blijkt niet eenvoudig'
10
Teamgenoot kan grap van stoppende Toni Kroos op X niet waarderen: 'F*ck you!'
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties