Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola pakt eerste prijs: 'Deze is niet voor mij, maar voor Man City'

Laatste update:

"Er zijn belangrijkere prijzen dan deze, maar we zijn er blij mee. Een grote felicitatie voor iedereen binnen Manchester City, voor Sheikh Mansour en Sheikh Kaldoon en voor onze supporters. De eerste helft was niet goed. Er werden veel fouten gemaakt, in de simpele passing alleen al, maar in de tweede helft speelden we met meer durf en persoonlijkheid. We speelden veel beter en waren gewoon buitengewoon."

Als dit in de Eredivisie zou gebeuren: "Dit zie je in topcompetities niet." 😳

Geplaatst door voetbalzone op zondag 25 februari 2018

"We moeten ons nu focussen om de resterende wedstrijden in de Premier League te winnen en om ons te plaatsen voor de kwartfinale van de Champions League", aldus Guardiola, die ten slotte de vraag kreeg of hij van plan is om het gele lintje dat hij draagt voortaan thuis te laten. Dat lintje geldt als een steunbetuiging aan de Catalaanse onafhankelijkheidsbeweging, iets waarvoor Pep mogelijk geschorst wordt door de FA.

"Ze worden beschuldigd van serieuze zaken: rebellie, opruiing. Maar ze hadden niet eens wapens. Er is niet eens een ruitje gesneuveld. Dit is mijn uiting als mens", doelde Guardiola op de Catalaanse leiders die van de nationaal aanklager voor moeten komen voor 'rebellie, opruiing en misbruik van publieke gelden'. Onder anderen de Catalaanse leider Carles Puigdemont, zijn kabinetsleden en de parlementsvoorzitter kunnen tot dertig jaar cel krijgen.

Arsène Wenger vond de overwinning voor the Citizens overigens verdiend: "Felicitaties aan Manchester City, ze hebben verdiend gewonnen. Je moet accepteren dat je bekritiseerd wordt wanneer je verliest, maar ik denk dat we hier snel van kunnen herstellen. We moeten ons nu focussen op de volgende Premier League-wedstrijd. Natuurlijk, je moet beter verdedigen als je met 3-0 verliest, maar ik vind nog steeds dat we grote periodes in de wedstrijd goed verdedigd hebben. We waren af en toe alleen niet geconcentreerd genoeg en clubs als Manchester City straffen dat af", aldus de manager.

-

Meer nieuws

'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
8
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
48
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
1
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties