Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola slaat terug: 'Ze moeten zich bij mij bewijzen, niet bij de media'

Laatste update:

"Iedereen mag kritiek leveren, journalisten ook. Maar als we winnen, is het goed en als we niet winnen, begrijpen de spelers mij opeens niet en is het één groot drama. Wat ik bedoel te zeggen, is dat alles afhankelijk is van het resultaat", zegt Pep. "Of ik de beste coach ter wereld ben? Dat weet ik niet. Daar gaat het ook niet om. Ik ben hier om het team goed te laten presteren."

Guardiola werd onder meer verweten dat hij Thomas Müller voortijdig naar de kant haalde en Mario Götze aan de kant liet in de DFL-Supercup tegen VfL Wolfsburg. "Het was een officiële wedstrijd. Götze speelde niet, nee, maar ik ga niet iedere keer uitleggen waarom de een wel speelt en de ander niet. Ik kan maar elf namen opstellen en dat weet de pers ook."

"Götze is een van mijn favoriete spelers. Vorig seizoen heeft hij bijna alles gespeeld, maar het gaat nu niet meer om het verleden. Alle voetballers moeten zich op het veld bewijzen en míj overtuigen. Ze hoeven de journalisten niet te overtuigen", aldus Guardiola.

Denk jij dat Josep Guardiola aan zijn laatste seizoen bij Bayern München bezig is?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties