Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola sluit toptransfer uit: 'Ik heb niet het idee dat PSG hem wil verkopen'

Laatste update:

The Sun pakte zondag uit met het gerucht dat Manchester City in januari 247 miljoen euro wil uittrekken voor de komst van Mbappé. De negentienjarige spits zou in beeld zijn als eventuele opvolger van Raheem Sterling. Guardiola smoort het gerucht op een persconferentie echter in de kiem. "Het gaat niet gebeuren, soms weet ik niet waar het nieuws vandaan komt", is de coach stellig.

"Manchester City zal het geld dat Mbappé en PSG verdienen niet gaan uitgeven. Daarnaast heb ik niet het idee dat PSG hem wil verkopen", vervolgt Guardiola. "Hij zal niet naar Manchester City komen en we gaan hem ook niet ruilen voor Raheem Sterling of een van onze andere topspelers. Men zou meer respect moeten tonen voor mijn spelers en die van andere teams."

Mbappé ligt nog tot de zomer van 2022 vast bij PSG, maar over de sportieve toekomst van Sterling bestaat op dit moment enige onzekerheid. De Engels international heeft nog maar een contract voor 21 maanden bij Manchester City en heeft voorlopig nog altijd geen overeenstemming bereikt met de Engelse kampioen over een nieuwe verbintenis.

Zie jij Kylian Mbappé ooit voor Manchester City spelen?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
116
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties