Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola spreekt van 'helden': 'Wij hebben echter het tegendeel bewezen'

Laatste update:

Guardiola kijkt met veel plezier terug op de voorbije maanden en geeft zijn spelersgroep de credits voor de tweede opeenvolgende landstitel in de Premier League. "Dit is een van de beste selecties waarmee ik heb mogen werken. Daarnaast zijn het stuk voor stuk geweldige personen. Ze zijn niet verwend door de 100 punten van vorig seizoen, ze zijn er opnieuw voor gegaan dit seizoen en willen alles winnen."

"Na de 100 punten van vorig jaar dachten veel mensen dat het dit jaar allemaal wat minder zou zijn. Wij hebben echter het tegendeel bewezen. Het zijn echt helden in mijn ogen, zeker omdat ik elke dag met ze op het trainingsveld heb gestaan. De laatste vijf maanden hebben we telkens ook doordeweeks een wedstrijd gespeeld, dat maakt het allemaal nog indrukwekkender", aldus Guardiola.

Vincent Kompany, die zaterdag zijn tiende prijs als speler van Manchester City in de wacht kan slepen, brandt ook nog steeds van ambitie, al staat het teambelang wat hem betreft altijd bovenaan. "Het gaat niet om persoonlijk succes of het aanvullen van mijn palmares. We zijn net leeuwen. De honger is groot, dat maakt dit elftal ook zo bijzonder. Ik doe er alles aan om die honger naar prijzen niet naar de achtergrond te laten verdwijnen. Ik kan niet wachten op de FA Cup-finale, ik ben op en top gemotiveerd", zo besluit de aanvoerder van de Engelse kampioen.

-
Wie wint de FA Cup?

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
6
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties