Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola spreekt van 'ramp': 'Maar ik weet dat het hier een traditie is'

Laatste update:

"Als je me zegt dat het technisch en fysiek gezien goed is voor de spelers, dan ben ik het daar niet mee eens. Het is een ramp. Maar ik weet dat het hier een traditie is. Ik moet me aanpassen", zegt Guardiola in gesprek met de BBC. Gabriel Jesus liep in de wedstrijd tegen Crystal Palace schade op aan zijn kruisband, terwijl het nog niet duidelijk is hoe lang Kevin De Bruyne uit de roulatie is.

"Soms heb je drie dagen om te herstellen, soms vier dagen, soms twee dagen... maar alle clubs hebben hiermee te maken", vervolgt de Spaanse manager, wiens ploeg met een voorsprong van veertien punten aan kop gaat in de Premier League. "Vorig seizoen hadden we minder hersteltijd dan dit seizoen, misschien hebben we volgend seizoen weer een beetje meer. Het is wat het is. Ik kan mijn mening geven, maar denk je dat er iets zal gaan veranderen? Absoluut niet."

Bij West Bromwich Albion is men ook van mening dat het speelschema te vol is en the Baggies hebben geprobeerd om de uitwedstrijd bij West Ham United te verzetten. Er zit maar net 48 uur tussen het duel met Arsenal (0-0), dat op oudjaarsdag gespeeld werd, en het bezoek aan the Hammers, terwijl West Ham United een week rust heeft gehad. Voorzitter John Williams heeft tevergeefs aangeklopt bij Premier League-directeur Richard Scudamore. De competitieleiding stelt dat de clubs zelf akkoord zijn gegaan met een extra speelronde, die nu ingepast moet worden omdat de Premier League eerder afgelopen moet zijn in verband met het WK.

Is het programma in de Premier League in deze maanden te vol?

Meer nieuws

Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
37
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
15
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
6
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties