Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola staat niet te lang stil bij 1-7 zege: 'Woensdag naar het Vaticaan!'

Laatste update:

"Roma is een ploeg die altijd goed voetbal speelt, maar wij waren vanavond behoorlijk agressief. We maakten de goede keuzes en vonden de ruimte, al zijn er altijd dingen die beter kunnen", sprak de trainer van Bayern rustig. "Zo groot is het gat tussen Roma en ons ook weer niet, deze uitslag is wat geflatteerd. We scoorden al vroeg dankzij Arjen, daar werden we rustig van en daarna slaagden we erin druk te zetten."

"Roma had echter ook drie, vier goede kansen en dat is dus wat er bij ons beter moet. Daar gaan we nog over praten", analyseerde de trainer. Woensdag reizen Guardiola en zijn spelers terug naar Duitsland, maar voor die tijd staat er nog een culturele trip op het programma. "Eerst naar het Vaticaan! Daar hebben we zin in, ik ben nieuwsgierig", aldus de 43-jarige coach zonder blikken of blozen.

-
Denk jij dat Bayern München de resterende drie groepsduels ook allemaal wint?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties