Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola verklaart comeback: 'Dit was niet tactisch, maar emotioneel'

Laatste update:

"Als je 1-2 voor staat in de Allianz Arena, dan neemt de druk toe. Wat er vanavond is gebeurd, dat is voetbal", aldus Guardiola. "De ene minuut ben je de held en de andere minuut de schlemiel. We hebben er altijd in geloofd en in de 69e minuut dacht ik dat we het konden redden, maar alleen als we de aansluitingstreffer snel konden maken." Twee wissels waren volgens Guardiola cruciaal voor het eindresultaat in Beieren. Mario Mandzukic verving Alvaro Morata en Kingsley Coman kwam Xabi Alonso vervangen.

"Het was voor ons moeilijk om om te gaan met Morata, maar Mandzukic was beter te controleren. Hij is gevaarlijk in het strafschopgebied, maar minder daarbuiten. We zijn teleurgesteld in de manier waarop we zijn begonnen en hopelijk hebben we daar van geleerd nu we naar de kwartfinale gaan", aldus Guardiola, die de kritiek van directeur Giuseppe Marotta op de arbitrage onterecht vond. Een treffer van Morata werd ten onrechte wegens buitenspel afgekeurd.

"Juventus is een te grote club om zich daar achter te verschuilen. Als je verliest, dan moet je elkaar de handen schudden en weer uit elkaar gaan. Ze hadden kansen en scoorden twee keer. Misschien was het inderdaad geen buitenspel, maar ook dit soort dingen gebeurt in het voetbal." Middenvelder Arturo Vidal, die 120 minuten lang meedeed, vond het wrang dat hij juist Juventus uitschakelde. "Ik vind het ergens treurig dat Juventus nu klaar is, maar ben ook blij dat wij doorgaan", zei de Chileen.

"Ik heb nog altijd veel vrienden bij Juventus en die club zal voor altijd in mijn hart blijven zitten. Ik heb veel liefde voor de fans van Juventus, want ik heb er prachtige jaren gehad. Het was lastig om tegen ze te spelen, want Juventus is erg klinisch en sterk in de aanval. Daarnaast is het lastig om tegen ze te scoren. Hun eerste helft was fantastisch, maar wij lieten de koppen niet hangen en draaien de boel om. Ik denk niet dat wij angst hebben gehad, daardoor hebben wij gewonnen. We zijn rustig gebleven.

Kingsley Coman wordt door Juventus aan Bayern verhuurd, maar of hij ooit nog een duel in Turijn gaat spelen, is maar de vraag. Dat laat niet onverlet dat het ook voor de Fransman dus een bijzondere wedstrijd was: "Het was een geweldige teamprestatie. We hebben uitstekend gespeeld en natuurlijk is Juventus teleurgesteld, maar dat is voetbal. Ik ben zeker niet teleurgesteld, want ik speel nu eenmaal voor Bayern. Ik speel in een competitie waar de gemiddelde leeftijd wat lager ligt en ben hier erg gelukkig."

-
Denk jij dat Bayern de Champions League wint?

Meer nieuws

Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
0
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
8
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
12
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
16
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties