Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola verklaart opvallende wissel Haaland: 'De medici waren bezorgd'

Laatste update:

Haaland kon rekenen op een warme terugkeer in het Signal Iduna Park. De Noor, die tussen 2020 en 2022 alles aan flarden schoot in het shirt van Dortmund, werd luidkeels toegezongen, maakte na afloop een ereronde en gaf zijn shirt aan een fan. In sportief opzicht wist hij niet te overtuigen. Haaland kwam er niet aan te pas tegen Mats Hummels en Nico Schlotterbeck. Na slechts dertien balcontacten en een geblokt schot werd de aanvaller halverwege het duel gewisseld.

Meer: Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?

Guardiola gaf na afloop tekst en uitleg bij de wissel. "Ten eerste zag ik dat hij moe was. Ten tweede was hij voor de wedstrijd koortsig en bovendien kreeg hij een trap op de voet. Vandaar dat we hem wisselden." Guardiola maakte meteen van het moment gebruik om de ergste zorgen weg te nemen. "Hoe erg het is? Dat kan ik op dit moment niet zeggen. Ik heb het er met de medische staf over gehad tijdens de rust en zij maakten zich een beetje zorgen. Na afloop zag ik hem vrij oké lopen."

De vroegtijdige wissel moet er onder meer voor zorgen dat Haaland aankomend weekend weer van de partij is in de uitwedstrijd tegen Leicester City. De ploeg van Guardiola staat twee punten achter koploper Arsenal. Tottenham Hotspur volgt als nummer drie op drie punten, maar speelde wel een wedstrijd meer. Leicester zakte afgelopen weekend even af naar de laatste plaats in de Premier League, maar is door de klinkende 0-4 zege op Wolverhampton Wanderers opgeklommen naar de veilige zeventiende plaats. De laatste drie wedstrijden behaalde het elftal van Brendan Rodgers zeven punten.

Champions League
Borussia Dortmund
0 - 0
Manchester City

Meer nieuws

Inter heeft Denzel Dumfries niet nodig om Frosinone te vermorzelen
0
Como keert na 21 jaar terug in Serie A; Jay Idzes naar play-offs met Venezia
1
FC Emmen en NAC Breda gaan de play-offs in; MVV vist achter het net
10
FC Groningen verslaat Roda JC en keert na jaar afwezigheid terug naar Eredivisie
61
Willem II keert op eigen kracht als kampioen terug in de Eredivisie
8
Kieft start discussie over Akpom: 'Dat zal voor Ajax een lastige afweging zijn'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties