Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola verliest drie keer achter elkaar: 'Ik ben erg trots op de spelers'

Laatste update:

"Het is niet makkelijk om na de wedstrijd tegen Barcelona tachtig minuten lang met tien man te spelen", refereerde Guardiola aan de rode kaart die doelman José Manuel Reina pakte. "We hadden geen spelers meer voor de flanken en daarom moesten onze vleugelverdedigers de aanval zoeken. Ik ben erg trots op de spelers. Het maakt mij niet uit dat we in Freiburg of Mainz of waar dan ook verliezen. We zijn kampioen!"

"Alleen de nederlaag tegen Barcelona was een pijnlijke, maar als we ons komende dinsdag alleen op het maken van doelpunten concentreren, verliezen we net zoals vorig jaar van Real Madrid. We moeten gewoon rustig blijven en de wedstrijd controleren en dan zien we wel wat er gebeurt", aldus Pep. Bayern verloor woensdag met 3-0 in Camp Nou en de return staat over drie dagen op het programma in de Allianz Arena.

-

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
1
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
48
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
8
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
31
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties