Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola vol lof: 'Dat heeft hem laten geloven hoe goed hij kan zijn'

Laatste update:

"Ik denk dat de Afrika Cup hem heeft laten geloven hoe goed hij kan zijn. Hij weet het, maar ik denk dat het helpt om een dergelijke prijs met je land te winnen. Dat was zo belangrijk voor hem. Hij is teruggekomen met een ongelofelijke mentaliteit. Het is positief, dat zie je aan zijn manier van spelen. Je hebt het gevoel dat als hij aan de bal komt in de buurt van het strafschopgebied, er altijd iets kan gaan gebeuren", zo tekent de Daily Mirror op uit de mond van Guardiola.

Guardiola gaat in op de concurrentiestrijd tussen Agüero en Gabriel Jesus

"Hij heeft iets speciaals en kan de toeschouwers een goed gevoel geven. Dit seizoen speelt hij tot dusver buitengewoon goed", gaat de Spaanse oefenmeester verder. Mahrez was afgelopen zaterdag in de met 1-3 gewonnen uitwedstrijd tegen Everton goed voor een doelpunt. "Hij levert ook verdedigend zijn werk. Het stond al vast dat hij een buitengewone speler is, want je wordt niet voor niets gekozen tot beste speler van de Premier League."

"Ik ben blij voor hem, omdat hij een ongelofelijk niveau weet te halen", besluit Guardiola zijn verhaal. Mahrez werd door Manchester City in de zomer van 2018 voor bijna zeventig miljoen euro overgenomen van Leicester City. Sinds zijn komst naar the Citizens was de 28-jarige vleugelaanvaller goed voor 15 doelpunten en 18 assists in 53 officiële wedstrijden.

Ben jij het met Josep Guardiola eens?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
0
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
1
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties