Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola wekt verbazing: 'We hebben geen geld voor 22 topvoetballers'

Laatste update:

Manchester City staat volgens diverse media op het punt om voor 65 miljoen euro de komst van Aymeric Laporte van Athletic Club af te ronden. Guardiola is desondanks van mening dat het onmogelijk is om een selectie vol met topvoetballers te hebben. "Als je aan vier competities meedoet, moet je soms geluk hebben met blessures of je moet 22 topspelers hebben om ook kans te maken op alle prijzen. Vandaag de dag, misschien geloven mensen mij niet, hebben we geen geld voor 22 topvoetballers."

"Om vier prijzen te kunnen en willen winnen, heb je 22 topvoetballers nodig. Vandaag de dag zijn 22 topvoetballers veel te duur. Je kan geen geld blijven uitgeven op die manier." De uitspraken van Guardiola zijn op diverse sociale media goed voor flinke discussies, daar Manchester City steevast de big spender op de transfermarkt is. Antonio Conte en José Mourinho lieten in de voorbije weken meermaals blijken dat Chelsea en Manchester United op dat gebied niet opgewassen waren tegen Manchester City.

Manchester United verzekerde zich eerder deze maand wel van de komst van Alexis Sánchez, die ook interesse van Manchester City genoot. De koploper van de Premier League schrok naar verluidt van de financiële eisen van de aanvaller. "Zelfs Manchester City kan bepaalde salarissen niet betalen en sommige transfers passen niet binnen bepaalde transferbudgetten", beaamde Guardiola.

Josep Guardiola, de enige trainer die ooit zes prijzen in een kalenderjaar won, bereikte dinsdagavond voor het eerst een finale met Manchester City en kan wellicht zeven prijzen in 2018 winnen #eflcup #carabaocup #guardiola #manchestercity #mcfc

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

"We weten niet wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar we hebben nooit meer dan tachtig, negentig of honderd miljoen euro voor een voetballer betaald. Dat kunnen we ook niet betalen, zo heeft het bestuur mij laten weten. Dat is de waarheid. Als je in vier competities geen spelers terugkrijgt van blessures en je elke drie dagen een wedstrijd moet spelen, heb je 22 topvoetballers nodig. Maar dat is vandaag de dag financieel niet haalbaar. Natuurlijk hebben we veel geld uitgegeven, maar dat hebben andere clubs ook gedaan. Daarin zijn we niet de enige club ter wereld", besloot Guardiola.

Gaat Manchester City dit seizoen vier prijzen winnen?

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
1
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
4
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties