Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola: 'Wellicht zit hij tijdens de volgende persconferentie weer naast me'

Laatste update:

Josep Guardiola en Stones zaten daags voor de ontmoeting in De Kuip samen in de perszaal. De oefenmeester is niet wars van een beetje bijgeloof. "Wellicht zit hij tijdens de volgende persconferentie weer naast me", zo vertelde Guardiola met een glimlach, na het duel in Rotterdam-Zuid. "Hij heeft een goede wedstrijd gespeeld en ik ben blij voor hem. Zijn twee doelpunten zijn belangrijk, maar hij heeft het vooral in defensief opzicht heel goed gedaan. Door duels te winnen. John kan de komende jaren heel belangrijk zijn."

Guardiola wees erop dat Manchester City vorig seizoen geen enkele uitwedstrijd in de Champions League won. "We hebben daarover gesproken. Als we daadwerkelijk stappen willen maken, zullen we een belangrijke club thuis en uit moeten worden. Zelfs na ons vroege doelpunt bleven we de aanval zoeken. We hebben in offensief opzicht uitstekend gespeeld en hebben defensief gezien karakter getoond. Er is nog veel werk te verzetten, maar het is belangrijk om te zien dat je met deze mentaliteit kan spelen, aanvallend voetbal kan spelen, hoog druk kan zetten en niet verrast wordt door counteraanvallen."

Het waren 96 prachtige seconden...

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 13 september 2017

Stones was in de voorbereiding tegen Real Madrid en Tottenham Hotspur al trefzeker uit standaardsituaties. "Ik verschijn niet vaak op het scoreformulier, maar ik probeer wel meer doelpunten te maken", zo reageerde de centrale verdediger. "Als de voorzetten zo goed zijn...Kevin (De Bruyne, red.) bezorgt de bal precies waar jij hem wil. Ik ben blij met mijn bijdrage en dit is een geweldige start."

-
Denk jij dat Manchester City dit seizoen de Champions League wint?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties