Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola wijst op gebrek aan ervaring: 'Hier moeten we van leren'

Laatste update:

"We hebben een uitstekende tweede helft gespeeld, maar zijn dat voor rust vergeten", analyseerde Guardiola de wedstrijd bij BT Sport. "We wilden agressief verdedigen. In de tweede helft waren we beter, maar het was niet genoeg. Normaal gesproken spelen we op een goed niveau, maar dat hebben we hier niet gedaan. We zullen ervan leren. Deze ploeg heeft nog niet veel ervaring."

Volgens Guardiola ontbrak het na rust aan scherpte voor het doel. "Na rust hebben we kansen gekregen, maar die hebben we niet benut en daarom liggen we eruit. Standaardsituaties zijn zo belangrijk op dit niveau. Barcelona en Real Madrid benutten ze vorige week wel", aldus de Spanjaard. "We gaven niet thuis in de eerste 45 minuten. We zullen ons verbeteren, maar dit toernooi is veeleisend. Soms moet je iets speciaals doen en geluk hebben. Beide dingen waren niet zo voor ons."

-
Is Josep Guardiola de juiste trainer voor Manchester City?

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
10
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
11
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
24
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
331
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties