Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Guardiola wil Mourinho beroven van middenvelder van 45 miljoen euro'

Laatste update:

Winks, met een doorlopend contract tot medio 2024 in het Tottenham Hotspur Stadium, heeft er in de persoon van Pierre-Emile Höjbjerg een geduchte concurrent bij op het middenveld. In de Engelse media leeft de verwachting dat de Engelsman door de komst van de Deen naar de bank wordt verwezen door manager José Mourinho. Laatstgenoemde coach ziet liever geen spelers vertrekken, maar vanwege de coronacrisis zullen er eerst namen van de loonlijst moeten worden geschrapt voordat er kan worden gedacht aan aankopen.

'Guardiola wil Liverpool dwarszitten met binnenhalen opvolger David Silva'

Josep Guardiola gaat vol de strijd aan met Liverpool voor een middenvelder.Lees artikel

Guardiola is volgens onder meer The Sun bijzonder gecharmeerd van Winks en de manager van the Citizens gelooft dat de middenvelder goed genoeg is voor de absolute top in Engeland. Met name de kwaliteiten van de Tottenham-speler bij balbezit worden geroemd. Winks wordt zelfs omschreven als een 'Pep-speler en niet een José-speler'. Er zou voor hem overigens ook belangstelling zijn vanuit de Serie A en LaLiga.

Op het gebied van spelers verkopen lijkt Mourinho een probleem te hebben. Tanguy Ndombele, vorig jaar voor een recordbedrag van zestig miljoen euro aangetrokken, lijkt op de nominatie te staan om the Spurs te verlaten. Vanwege de coronacrisis lijkt het echter onwaarschijnlijk dat clubs met miljoenen willen smijten voor de Franse middenvelder. Andere opties om op korte termijn voor een flink bedrag te verkopen lijken momenteel ook niet voorhanden voor Mourinho.

Denk jij dat Harry Winks goed genoeg is voor Manchester City?

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
13
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties