Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Guardiola wil uitleg van scheidsrechtersbaas over grote aantal kaarten City'

Laatste update:

Guardiola wil nu naar verluidt graag in gesprek met scheidsrechtersbaas Mike Riley, die de Spanjaard wat meer uitleg zou moeten geven over hoe Engelse scheidsrechters denken en handelen. Het bestuur van City hoopt nu een afspraak tussen de twee te kunnen regelen, zodat Pep beter snapt waar die kaarten en overtredingen vandaan komen.

De oefenmeester liet onlangs, nadat Fernandinho zijn derde rode kaart is zes weken tijd kreeg, al weten nog steeds te moeten leren hoe de Engelse arbiters werken: "We domineren het balbezit, maar we krijgen wel de meeste kaarten. Dit is iets wat ik niet begrijp. In mijn tijd bij Barcelona en Bayern München stonden we altijd bovenaan in het Fair Play-klassement."

Vind jij het grote aantal kaarten voor Manchester City terecht?

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
2
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
2
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
21
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
17
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
22
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties