Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola wordt driftig: 'Dit is onacceptabel, het gaat veel te ver'

Laatste update:

City moest woensdagavond tot het uiterste gaan om Real Madrid te elimineren en had door de verlenging en strafschoppen minder tijd om te herstellen voor de halve finale van de FA Cup tegen Chelsea.

Ondanks dat daar weinig van te merken was zaterdagavond - City speelde energiek en won met 1-0 van de Londenaren - uitte Guardiola na afloop kritiek op het overvolle speelschema. "Dit is echt onacceptabel. Voor de gezondheid van de spelers is dit echt niet normaal", zei hij bij de BBC.

"Woensdag speelden we nog 120 minuten en was er veel emotie na afloop", ging Guardiola verder. "Ik weet dat de FA Cup belangrijk is in dit land, maar men moet ook aan de gezondheid van de spelers denken. Ik kan niet begrijpen hoe mijn spelers dit vandaag overleefd hebben."

Guardiola had graag gezien dat de wedstrijd van City op zondag werd afgewerkt en de andere halve finale, tussen Manchester United en Coventry City, op zaterdag. Beide duels worden afgewerkt op Wembley.

"Ik ben hier veel mee bezig", erkende Guardiola. "Twee jaar geleden speelden we op woensdag tegen Dortmund en op zaterdag tegen Liverpool. Bij rust stonden we met 3-0 achter, ze maakten gehakt van ons."

Guardiola ziet zijn spelers worstelen. "Mentaal is het zó moeilijk om te herstellen... We houden van voetbal, maar dit gaat veel te ver. Maar we gaan onze titel verdedigen. We zullen er straks weer staan."

City en Chelsea maakten er zaterdag een uiterst vermakelijke halve finale van, met kansen over en weer. Tien minuten voor tijd was het uitgerekend Bernardo Silva die the Citizens de finaleplek bezorgde. De Portugees was tegen Real nog de schlemiel met een afgrijselijke strafschop.

Meer nieuws

Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
5
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
0
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
0
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ - FC Twente en win 5.000!
0
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
16
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties