Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola: 'Zijn naam is de eerste die ik op het wedstrijdformulier zet'

Laatste update:

"Het is voor mij nu onmogelijk om Bernardo te passeren. Op dit moment is zijn naam de eerste die ik op het wedstrijdformulier zet. Ik weet niet waar hij dit seizoen mee bezig is. Of hij nu centraal of aan de buitenkant speelt, hij speelt iedere wedstrijd perfect: zijn beslissingen, zijn vechtlust, zijn defensieve werk, hoe hij de aanvallende bewegingen leest en hoe hij de wedstrijd beleeft. De andere spelers moeten concurreren met Bernardo", zo tekent Goal op uit de mond van Guardiola.

Meer: Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers

"De eerste boodschap die ik voor mijn spelers heb, is: win de wedstrijd. Daarnaast is het belangrijk dat we veel scoren en weinig doelpunten tegen krijgen, omdat je de Premier League zou kunnen winnen op doelsaldo. Ik weet zeker dat de titelrace in de laatste twee competitiewedstrijden pas beslist zal worden", vervolgt de Spanjaard, voor wiens ploeg er lastige weken op het programma staan. Na het competitieduel met Everton wachten in februari ontmoetingen met Chelsea, Newport County (FA Cup), Schalke 04 (Champions League), opnieuw Chelsea (finale EFL Cup) en West Ham United.

"Toen ik hier kwam, had iedereen het over december. Na boxing day wordt het weer rustiger, zo vertelde men. Maar als ik het speelschema voor februari zie, is dat veel zwaarder. In maart veranderen er wat dingen: de dagen worden langer, je kan in betere omstandigheden trainen, de zon gaat schijnen, je kan buiten koffie drinken. Dat is een hele andere situatie en als je dan ook nog eens op alle fronten actief bent, ga je je realiseren dat er iets heel bijzonders kan gebeuren. Zover zijn we nog niet, want op dit moment zitten we nog in een fase waarin iedere wedstrijd een finale is", concludeert Guardiola.

Wordt Manchester City opnieuw kampioen?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
21
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
20
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties