Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gudelj: 'Ik ben er nog niet uit wat het beste is, binnen- of buitenland'

Laatste update:

In gesprek met het Algemeen Dagblad zegt de 23-jarige Gudelj dat hij niet met Ajax heeft gesproken. En voor zover hij weet, heeft ook zijn zaakwaarnemer dat niet gedaan. "Ik weet dat er interesse is van clubs, maar ik concentreer me op het vervolg van het seizoen. Ik wil niet praten over een transfer want er is geen transfer. Ik ben er nog niet uit wat het beste is, binnen- of buitenland", aldus de Servisch international.

FC Porto wilde vorig jaar zomer liefst tien miljoen euro voor Gudelj neertellen, maar het kwam niet tot een transfer. Nu zal Ajax volgens de informatie van De Telegraaf een bedrag van zes miljoen euro naar Alkmaar overmaken. Diverse spelers trokken in voorgaande jaren reeds van AZ naar Ajax, maar niet iedereen was er even succesvol.

Denk jij dat Nemanja Gudelj voor Ajax zou willen voetballen?

Meer nieuws

Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
0
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
2
Perez en Vink zijn het eens: 'Hij kan véél beter voetballen dan iedereen denkt'
1
Club Brugge verslaat Anderlecht en zet grote stap richting Belgische landstitel
1
Nieuwe functie van John van 't Schip bij Ajax is bekend
14
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties