Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gudelj is na dit seizoen toe aan een topclub in de Eredivisie'

Laatste update:

De 23-jarige Serviër is bezig aan zijn tweede seizoen bij AZ, nadat hij eerder drie seizoenen uitkwam voor NAC Breda. Met zes goals in de eerste veertien wedstrijden, waaronder een paar prachtige vrije trappen, maakt Gudelj flink naam voor zichzelf. De bezoekers van Voetbalzone denken dat hij na dit seizoen toe is aan een stap hogerop in de Eredivisie, naar een kampioenskandidaat.

De voorbije dagen kon op de frontpage gestemd worden op de poll Wie is na dit seizoen toe aan een topclub in de Eredivisie?. Van de ruim 13.000 stemmende bezoekers vindt bijna de helft (46 procent) dat die kwalificatie het best van toepassing is op Gudelj. Mochten er topclubs in Nederland zijn die het in hem zien zitten, dan zal er waarschijnlijk flink betaald moeten worden. AZ is niet happig op een vertrek van zijn sterspeler en heeft Gudelj bovendien nog tot medio 2017 op de loonlijst staan.

Ook Michiel Kramer (21 procent) deed het goed bij de voetbalvolgers. De man die de topscorerslijst aanvoert met tien treffers wordt door één op de vijf bezoekers in staat geacht, na dit seizoen een hoger niveau aan te gaan. De net 26 jaar geworden aanvaller speelde een jaar bij NAC en vier seizoenen bij FC Volendam: nu is hij bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van ADO Den Haag.

Achter Gudelj en Kramer eindigde Tjaronn Chery (17 procent) als goede derde. De aanvallende middenvelder van FC Groningen was afgelopen weekend nog onderwerp van gesprek in het NOS-praatprogramma Studio Voetbal. Pierre van Hooijdonk zei hem 'fenomenaal' te vinden en Bert van Marwijk vulde aan Chery over twee jaar wel eens voor tien à vijftien miljoen euro verkocht kan worden, als hij nu naar een club uit de Engelse of Duitse middenmoot zou vertrekken.

Minder hoog ingeschat worden op dit moment Mustafa Saymak (10 procent) en Ruud Boymans (7 procent), in ieder geval minder dan Gudelj, Kramer en Chery. Saymak en Boymans zijn dit seizoen van waarde voor PEC Zwolle en FC Utrecht met hun doelpunten, assists en dwingende spel. In Boymans' geval valt zelf op dat hij maar één keer niet tot scoren kwam, in de wedstrijden die hij speelde. In de overige zeven maakte hij er liefst negen.

Denk jij dat Nemanja Gudelj nog een binnenlandse transfer maakt, of van AZ naar het buitenland gaat?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties