Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gudelj legt uit: 'Het ligt aan mij, maar vooral aan Ajax'

Laatste update:

Gudelj stelt dat hij om zijn 'power' door Frank de Boer naar Ajax was gehaald. "Ik denk dat ik bij het behalen van de Champions League bepaalde wedstrijden had kunnen spelen, waarin ik mijn specifieke kwaliteiten had kunnen tonen." Ajax slaagde er echter niet in om de groepsfase van het Europese miljardenbal te bereiken. "Nu speelt Ajax in de competitie en zelfs Europa League eigenlijk alleen maar duels die je met mooi voetbal kunt winnen, zonder duelkracht."

Dat Gudelj het zogenaamd niet meer kon opbrengen om op de bank te zitten, vindt hij 'een miscommunicatie'. Dat waren echter wel woorden van Peter Bosz. "Ja, en dat neem ik hem kwalijk. Dit heeft mijn verhouding met de fans verpest." Gudelj gaf in één van de gesprekken met Bosz aan dat hij het mentaal zwaar had met zijn reserverol. "Ik heb altijd gezegd dat ik er zou staan als de trainer of spelersgroep me nodig had. Maar zolang ik met mijn reserverol worstelde, vond de trainer het beter dat ik er niet bij zat, moest ik zelfs met Jong Ajax trainen."

Gudelj vindt het jammer dat de buitenwereld een verkeerd beeld van hem heeft gekregen, omdat de aanhang volgens de Serviër niet het hele verhaal heeft gehoord. "Het lag meer aan Ajax dan aan mij dat ik richting de uitgang ging. Doordat een aantal onwaarheden over me in de media werd geroepen, kreeg ik de fans tegen me en was het onmogelijk om me terug te knokken. Daardoor was er maar één weg: vertrekken."

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
16
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
1
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
3
'PSG zorgt doelbewust dat PSV vele miljoenen misloopt voor Xavi Simons'
18
Emmen kan klus thuis klaren na laat gelijkspel op bezoek bij NAC
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties