Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'

Laatste update:

Klaassen beleefde een succesvol seizoen in Milaan. Vorig weekend werd hij met Inter kampioen in een onderling duel met AC Milan (1-2). Inter werd zo voor de twintigste keer in de clubgeschiedenis landskampioen en beschikt nu over twee sterren.

Meer: Inter heeft Denzel Dumfries niet nodig om Frosinone te vermorzelen

Zelf kwam de 31-jarige middenvelder slechts in 11 Serie A-duels aan spelen toe. Eén keer startte hij in de basis. Een doelpunt maakte hij niet en hij zette ook geen assists achter zijn naam.

Toch heeft Klaassen het naar eigen zeggen naar zijn zin in Milaan. "Ik wist dat ik niet gehaald was als basisspeler. Ik moest het hebben van blessures, maar die zijn er nauwelijks geweest. Natuurlijk wil je meer spelen, maar het zit niet in mij om moeilijk te gaan doen."

"Binnenkort zal ik met Inter in gesprek gaan over mijn contractsituatie. Het is wel duidelijk dat ik het hier naar mijn zin heb. Het leven in Italië bevalt mij en mijn verloofde goed", aldus Klaassen, die hoopt bij Inter te mogen blijven.

In het interview met VI wordt ook Klaassens vertrek bij Ajax besproken. "Ajax voelde al een tijdje niet meer als Ajax. Toen Tadic en Blind vertrokken, voelde het anders aan. Toen deze kans voorbij kwam, heb ik de keuze gemaakt."

Ajax maakt momenteel een rampzalig seizoen door. De club staat vijfde in de Eredivisie en er bestaat een reële kans dat de Amsterdammers nog ingehaald worden door zowel NEC als FC Utrecht. "Het is heel triest en doet pijn om te zien. Met sommige jongens zoals Steven Berghuis en Remko Pasveer heb ik nog geregeld contact."

Meer nieuws

Pepijn Lijnders gaat weer aan de slag als hoofdtrainer en tekent tot medio 2027
4
De EK-selectie van Duitsland: 17 namen bekend, welke 9 voegt Nagelsmann nog toe?
6
'Bergwijn staat open voor transfer; vertrek van nog 2 spelers bij Ajax verwacht'
40
Stunttrainer met twee opeenvolgende promoties kandidaat om Ten Hag op te volgen
9
Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
9
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties