Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gudelj trots: 'Ajax is de mooiste club van Nederland'

Laatste update:

Gudelj heeft tot 2020 getekend en moet straks de concurrentie op het middenveld aangaan. Frank de Boer miste energie en 'een beukie' in zijn team en hoopt, dat de Servisch international daarvoor kan zorgen. Gudelj verheugt zich op zijn tijd bij de onttroond kampioen van Nederland en zegt dat alles in Amsterdam op topniveau is, zowel facilitair als wat betreft de achterban van Ajax.

"Als zij achter de ploeg gaan staan, krijg je kippenvel. Als speler van NAC en AZ weet ik wat het is om tegen Ajax te spelen. Dergelijke wedstrijden zijn altijd speciaal en wijken af van de andere duels. Ik ben blij dat ik straks aan de andere kant sta. Ajax is voor mij de mooiste club van Nederland", verzekert de 23-jarige Gudelj via de officiële kanalen. Hij zegt dat hij iemand is die alles stap voor stap doet en dat dat terug te zien is, aan de hand van de keuzes die hij tot nu toe maakte in zijn profloopbaan.

"Dit is een juist moment om naar Ajax te gaan. Dit is voor mij de best denkbare stap in mijn ontwikkeling. Ik ben AZ dankbaar voor de kansen die ze me hebben geboden en ik ben Ajax dankbaar voor het vertrouwen. Het is belangrijk om snel in topvorm te zijn. Ik wil volgend seizoen kampioen worden met Ajax, maar ook Champions League spelen. Daarvoor zullen we ons moeten zien te kwalificeren", weet Gudelj, die tot nu toe 139 wedstrijden speelde in de Eredivisie: 79 daarvan voor NAC en 60 voor AZ.

"Ondanks mijn nog jonge leeftijd heb ik al veel Eredivisieduels in de benen. Die ervaring wil ik overbrengen op de andere spelers in de jonge Ajax-selectie", laat hij hoopvol weten. Gudelj zegt dat hij van plan is zijn teamgenoten straks te helpen en dat hij een leidersrol op zich wil nemen bij de Amsterdammers. "Met elkaar moeten we vervolgens onze doelen zien te bereiken", aldus de middenvelder, wiens jongere broer Dragosi eveneens naar de hoofdstad trekt. Hij zal aan de slag gaan bij het beloftenelftal uit de Jupiler League.

Denk jij dat Nemanja Gudelj volgend seizoen in de Champions League speelt met Ajax?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties