Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gudjohnsen in tranen zorgt voor ontroerende televisie: 'Mijn laatste duel'

Laatste update:

Eidur Gudjohnsen was in tranen na afloop. "Het is een grote teleurstelling. We hebben ervoor gezorgd dat we in een positie kwamen om te dromen van het WK", oordeelde de 35-jarige aanvaller, die onder meer voor PSV, Barcelona en Chelsea speelde. "Als je naar de wedstrijd kijkt, dan heeft het beste team gewonnen. Waarschijnlijk heeft het eerste duel in IJsland, toen we veertig minuten met tien man speelden, te veel energie van ons gevraagd."

Bij IJsland hadden Alfred Finnbogason van sc Heerenveen en Johann Berg Gudmundsson van AZ een basisplaats. Kolbeinn Sigthórsson van Ajax ontbrak wegens een blessure. Gudjohnsen speelde in Zagreb waarschijnlijk zijn laatste interland. "Ik ben er vrij zeker van dat dit mijn laatste wedstrijd was voor het nationale team", zei hij terwijl hij zijn tranen wegveegde.

Bekijk hier de emotionele beelden van Eidur Gudjohnsen

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
13
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
63
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties