Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guidetti en Tibbling bereiken finale na zege met hoog 'Eredivisie-gehalte'

Laatste update:

Hoewel Denemarken aanvankelijk een licht overwicht had en het team van bondscoach Hakan Ericson zich beperkte tot verdedigen, waren de eerste kansen voor Zweden. Aanvaller Isaac Kiese Thelin kopte nog naast en een schot van de naar binnen gekomen rechtsback Victor Lindelöf was te zwak om keeper Jakob Busk in verlegenheid te brengen, maar na ruim twintig minuten was het toch raak. Rechtsback Alexander Scholz werkte tegenstander Isaac Kiese Thelin wat onbeholpen naar de grond in het strafschopgebied en dus ging de bal op de stip.

Guidetti ontfermde zich over dit klusje en stuurde Busk de verkeerde hoek in: 0-1. Vier minuten later was het al 0-2 voor Zweden en dat was een goal met een hoog Eredivisie-gehalte: ditmaal stond de voormalig Feyenoord-spits aan de basis en maakte FC Groningen-middenvelder Tibbling het af, nadat bewaker Jonas Knudsen was uitgegleden. De Denen kwamen in de eerste helft niet verder dan een afgekeurd doelpunt van Yussuf Poulsen, na tien minuten al, een een kopbal naast van diezelfde Poulsen.

Na de onderbreking leek het erop dat Zweden relatief eenvoudig stand zou houden. Al na twee minuten was Denemarken-aanvoerder Jannik Vestergaard met een kopbal dicht bij de aansluitingstreffer, maar daarna bleef het lang rustig voor het doel van de Zweedse doelman Patrik Carlgren. Pas nadat Guidetti met nog een half uur op de klok naar de kant werd gehaald, keerde de spanning terug. Eerst was Zweden nog gevaarlijk via Tibbling, maar daarna loste Pierre-Emile Höjbjerg een hard schot en was het Bech die de 1-2 voor zijn rekening nam.

De spits kreeg uit de kluts met geluk voor zijn voeten, maar maakte het met een lobje fraai af. Vervolgens werd ook Tibbling gewisseld. Denemarken bleef aandringen, maar Zweden profiteerde van de ruimte en tien minuten voor tijd was Quaison, ingevallen voor Tibbling, zijn tegenstander te snel af en hij passeerde ook Busk: 1-3. In de allerlaatste minuut tekende de Zwwedse aanvoerder, PSV'er Hiljemark, nog voor de 1-4. Zweden, de nummer twee van Groep B, neemt het in de finale zodoende opnieuw op tegen Portugal, dat eerder op de avond met 5-0 won van Duitsland. Het eerste treffen tussen Portugal en Zweden eindigde woensdag in 1-1.

Denk je dat Jong Zweden gaat winnen van Jong Portugal?

Meer nieuws

Zwaargewicht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0
Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
7
'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
19
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
54
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
5
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties