Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guidetti: 'Het moet kloppen, geld heeft er niet veel mee te maken'

Laatste update:

"Het is altijd mogelijk om bij een club als Celtic te spelen. Dit is een fantastische club", aldus Guidetti, die de fans bedankt. "Al legden ze onlangs wel een flinke druk op me door mijn naam al te scanderen voordat ik had gescoord. Ik dacht: shit, nu moet ik wel scoren", lacht de Zweed.

"Als het klopt, dan klopt het", gaat hij verder over zijn toekomst. "Geld heeft er niet veel mee te maken. Als je maar brood op de plank krijgt en je familie kan ondersteunen. Natuurlijk hoop je dat financieel goed in orde is, maar dan wil je ook bij zo'n club spelen. Ik ga de opties bekijken, door goed te spelen bevind ik me in een uitstekende positie. Mijn zaakwaarnemer mag het binnenkort allemaal gaan bekijken."

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
12
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
43
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
11
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties