Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Guidetti-soap' gaat van start: 'Van Geel was zondag in Glasgow'

Laatste update:

De 22-jarige Guidetti speelde in het seizoen 2010/11 op huurbasis voor Feyenoord en groeide met 20 doelpunten uit 23 competitiewedstrijden uit tot een publiekslieveling in De Kuip. Momenteel wordt hij door Manchester City verhuurd aan Celtic en RTV Rijnmond zocht de Zweed op. Tegenover verslaggever Frank Stout het regionale medium maakte Guidetti duidelijk dat hij graag wil terugkeren naar Feyenoord: "Niets liever dan dat. Ik wil ooit terugkeren en misschien wel zo snel mogelijk."

De soap over een mogelijke rentree van Guidetti in De Kuip lijkt daarmee te zijn begonnen; Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, heeft namelijk begrepen dat technisch directeur Martin van Geel afgelopen zondag in Glasgow was. Het is niet bekend wat de sportbestuurder daar deed, maar mogelijk sprak hij dus met Guidetti over een hernieuwde samenwerking. De spits heeft een aflopend contract bij City en kan dus transfervrij aangetrokken worden.

Guidetti kende een vliegende start bij Celtic, maar komt de laatste tijd steeds minder vaak aan spelen toe. Hij staat op zeven doelpunten uit negentien competitiewedstrijden in de Schotse Premier League en de vraag is of een langer verblijf bij de Schotse kampioen een optie is voor Guidetti. Mocht Feyenoord werk maken van de terugkeer van de Zweed, dan lijkt het erop dat Kazim-Richards in de zomer zal vertrekken. Hij wordt dit seizoen gehuurd van Bursaspor en Feyenoord kan Kazim-Richards aan het einde van het voetbaljaar transfervrij vastleggen.

Feyenoord moet werk maken van de komst van John Guidetti

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet een oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
9
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties