Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guidetti staat voor nieuwe transfer door 'te hoge' koopoptie van miljoenen

Laatste update:

Hannover 96 betaalt de Spaanse club ongeveer een half miljoen euro vanwege de huur van de voormalig Feyenoorder. Mede door blessureleed kwam Guidetti weinig in actie voor de Duitsers, die mogelijk wel verder willen met de spits. Martin Kind geeft in gesprek met Sportbuzzer echter aan dat de aanvaller te duur is om definitief over te nemen.

"Ik mag hem graag. Hij is een leuke gast en hij komt goed over, maar hij is waarschijnlijk te duur om de samenwerking mee te kunnen voorzetten", zegt de algemeen directeur van die Roten. Naar verluidt bedraagt de optie tot koop 4,5 miljoen euro, een veel te hoog bedrag voor Hannover 96, zeker door de gevolgen van de coronacrisis.

Daarnaast is het salaris van Guidetti aan de hoge kant. De Duitse club heeft weinig trek om de 28-jarige Zweed de ongeveer 90.000 euro per maand te betalen die hij nu verdient. Guidetti werd deze winter nog kort in verband gebracht met Feyenoord, maar de club van trainer Dick Advocaat ging uiteindelijk in zee met spits Robert Bozenik, die overkwam van MSK Zilina.

Meer nieuws

Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
4
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
33
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
13
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties