Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Guidetti vertrekt in de zomer, Feyenoord houdt situatie Rekik in de gaten'

Laatste update:

John Guidetti is er daar zeker één van. De 22-jarige Zweed staat al sinds 2008 onder contract bij Manchester City, maar speelde nog nooit een competitiewedstrijd voor de club in al die jaren. Komend seizoen heeft hij concurrentie van Sergio Agüero, Stevan Jovetic, Edin Dzeko en Álvaro Negredo, vooropgesteld dat zij alle vier blijven en dat er niet nog een vijfde centrumspits bij wordt gekocht.

De kans dat Guidetti speelminuten krijgt is nihil en dus lonkt een vertrek. Dat hij op huurbasis bij Stoke City niets heeft kunnen laten zien is wel in het nadeel van de spits. Eerder groeide hij bij Feyenoord juist uit tot een goalgetter. Of de Rotterdammers nu weer geïnteresseerd zijn, is niet duidelijk: Guidetti ligt in ieder geval nog tot volgend jaar zomer vast. De Manchester Evening News weet wel dat Feyenoord in de gaten houdt hoe de situatie van Karim Rekik zich ontwikkelt.

De pas negentienjarige verdediger verliet de volksclub als jeugdspeler voor City, maar keerde vorig seizoen op huurbasis terug in Nederland. In het shirt van PSV maakte hij een prima indruk, speelde hij 25 wedstrijden in de Eredivisie en debuteerde hij zelfs in het Nederlands elftal. PSV zou hem graag nogmaals huren, maar Manchester City wil Rekik voor de voorbereiding sowieso bij zich houden. Behalve PSV houdt dus ook Feyenoord goed in de gaten wat Rekiks situatie straks zal zijn. De kans bestaat dat Feyenoord zelf verdedigers verkoopt, de komende maanden.

Moet Feyenoord proberen John Guidetti én Karim Rekik te halen?

Meer nieuws

PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
0
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
17
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties