Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guido Albers verwacht klap voor transferzomer: 'En dat voelen wij ook'

Laatste update:

"Ik ben mijn voorbereidingen aan het treffen voor de zomer, maar ik houd wel rekening met de laatste ontwikkelingen", verklaart Albers woensdag in een reactie aan het RTL Nieuws. "Clubs die het nu door de lockdown heel moeilijk hebben, val ik nu even niet lastig. Zij hebben al zorgen genoeg." Albers verwijst naar het gebrek aan inkomsten voor clubs. Onder meer de kaartverkoop en merchandising liggen momenteel stil, terwijl er ook geen nieuwe sponsorcontracten kunnen worden afgesloten. "Sommige clubs gaan echt in grote problemen komen. En dat voelen wij ook." Albers kan vanwege de coronacrisis voorlopig geen transfers afsluiten. "Als clubs minder of bijna geen geld meer hebben, gaan bepaalde transfers natuurlijk ook niet meer door."

Van Bronckhorst en Pellè, werkzaam bij respectievelijk Guangzhou R&F en Shandon Luneng, behoren ook tot de stal van Albers, die daarom regelmatig in China verblijft. Hij was dus al langer bekend met de coronacrisis. "Ik was daar in december en januari. Spelers en clubs in Nederland zeiden toen nog: 'Het is maar een griepje'. Maar vervolgens hoorde ik in China: 'Je moet weg, want het land gaat waarschijnlijk op slot'. Toen had ik wel door dat er meer aan de hand was." Van Bronckhorst en Pellè verbleven onlangs korte tijd in quarantaine. "Het gaat verder goed met ze", zo besluit Albers.

Meer nieuws

Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
6
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
2
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
9
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties