Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gulle Agüero zorgt voor ontroerend moment met weggeven Range Rover

Laatste update:

Agüero gaf het grootste deel van de medewerkers van Manchester City een horloge van 1000 euro cadeau. Voor de stafleden die intensiever met hem hebben samengewerkt in de afgelopen tien seizoenen was er een Hublot-horloge ter waarde van 8.000 euro als beloning voor het harde werk. 'Gracias! Kun Agüero', staat er gegraveerd op de achterkant van alle horloges. De materiaalman is zichtbaar gelukkig met de geste van Agüero op het moment dat hij de sleutels krijgt van de gulle spits.

De aanwinst van Barcelona kan terugkijken op tien succesvolle seizoenen in het Etihad Stadium. Bij Manchester City werd zijn prijzenkast aangevuld met vijf landstitels, een FA Cup, zesmaal de EFL Cup en driemaal de Community Shield. Het ultieme doel, het winnen van de Champions League, bleek niet mogelijk te zijn. Agüero kon als invaller niet voorkomen dat Chelsea met 0-1 wist te zegevieren. De routinier verliet Manchester City met 260 doelpunten in 390 wedstrijden achter zijn naam.

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
6
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
6
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties