Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gullit en Mulder kritisch op Ajacieden: 'Hij stond telkens op de verkeerde plek'

Laatste update:

Mulder stelt dat het ontbreekt aan 'defensieve zekerheid' in de ploeg van Erik ten Hag. "Je zit met samengeknepen billen. Je voelt het gevaar bij een tegenaanval; dat was vorig seizoen veel minder zo. Ajax wist de bal niet lang genoeg in de ploeg te houden", analyseert Mulder. "Dat maakt het voetbal soms wel leuker, want je krijgt een wedstrijd die op en neergaat."

Volgens Ruud Gullit is Ten Hag 'een jaar ouder geworden' tijdens de wedstrijd. "Donny van de Beek speelde te diep, waardoor je twee tegen twee speelde op het middenveld. PAOK had in die situaties veel meer power. Donny moest iets verder terugspelen en vanuit daar naar voren gaan", aldus Gullit, die ook kritisch is op andere Ajacieden. "David Neres en Dusan Tadic waren niet in vorm. Neres stond elke keer op de verkeerde plek."

"Het was voor de neutrale toeschouwer geweldig. PAOK speelde goed voetbal, maar had de counters beter moeten uitspelen", aldus Gullit. "Diego Biseswar is een goede, slimme speler." Biseswar maakte twee doelpunten, evenals Tadic. De Serviër ontfermde zich over drie penalty's, waarvan hij de eerste miste. "Het is heel knap van Tadic dat hij ze allemaal neemt, vooral die tweede. Hij neemt de verantwoordelijkheid. Dat is toch een specialiteit", vindt Mulder.

-
Scoorde David Neres in jouw ogen een voldoende tegen PAOK Saloniki?

Meer nieuws

Amrabat mijdt directe vraag niet en bespreekt toekomst bij Manchester United
5
Fans van Man United reageren op de eerste keer dat ze Malacia dit jaar zien
2
Scholes bestookt Man United-juweel Kobbie Mainoo met grootst denkbare compliment
6
Guardiola looft ex-Ajacied: 'Hoort bij de beste 5 ter wereld op zijn positie'
50
Beelden: Santiago Gimenez trouwt op Mexicaans strand met Fer Serrano
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties