Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gullit: 'Ik zou het dolgraag willen, maar niemand vraagt me'

Laatste update:

"Ik zou het dolgraag willen, absoluut!", zegt de 53-jarige Gullit in een interview in de Italiaanse media. "Maar niemand heeft het me ooit gevraagd, en ook de andere Nederlandse legendes uit het verleden niet", geeft hij aan. "Dat is wel jammer, want we hebben Milan successen gebracht, maar daarna zijn de tijden toch wel veranderd."

Gullit maakte deel uit van het fameuze trio Gullit-Van Basten-Rijkaard. Alle drie zijn ze hoofdcoach geworden, maar geen van hen werkte nog in San Siro. Van Basten was bondscoach van Nederland en hoofdtrainer van Ajax, sc Heerenveen en AZ: op dit moment is hij assistent-bondscoach van Danny Blind. Rijkaard begon eveneens als bondscoach van Nederland en werkte nadien voor Sparta, Barcelona, Galatasaray en Saudi-Arabië.

Denk je dat Ruud Gullit ooit hoofdcoach van AC Milan zal worden?

Meer nieuws

Belangrijkste zorgenpunt voor Duitsland komt direct naar voren in oefenduel
0
Engeland zegeviert met ruime cijfers bij interlanddebuut ex-PSV'er Branthwaite
1
Werkweigeraar bij Man United? 'Hij zou finale op de bank starten, maar weigerde'
9
Phillip Cocu in gesprek over terugkeer in de Eredivisie
6
Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
13
Youri Mulder oppert Eredivisie-speler die Kroos kan opvolgen bij Real Madrid
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties