Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gullit legt vinger op de zere plek: 'Dát moet je bij Hakim Ziyech stimuleren'

Laatste update:

Bondscoach Ronald Koeman zei na de vriendschappelijke interland tegen Slowakije dat hij tijdens de eerste helft graag iemand in het veld had gehad die de boel ging organiseren toen het niet goed liep. "Maar dat zie je bijna niet meer. Misschien staan dergelijke spelers ooit weer op, maar dan moet je ze wel meer verantwoordelijkheid geven. Laat Koeman het ook maar gewoon aan zijn spelers vragen in aanloop naar een wedstrijd: hoe gaan we het aanpakken?", zo oordeelt Gullit.

Gullit stelt dat het Nederlandse voetbal behoefte heeft aan voetballers die anders denken en af moet van trainers die alles uitleggen aan spelers. Hij vindt het jammer dat in Nederland alleen maar geklaagd wordt over Hakim Ziyech, die een interlandloopbaan bij Marokko verkoos boven het Nederlands elftal. Hij is juist 'de uitzondering die het voetbal nodig heeft', zo klinkt het. "Hij speelt niet in het belang van het team, en weet ik veel wat er allemaal over hem wordt geroepen. Hij doet dit niet, hij doet dat niet."

"Denk je dat Johan Cruijff alleen maar in het belang van het team speelde? Nee, hij speelde voor zichzelf." Cruijff had óók het vermogen om een elftal te sturen en te dragen, benadrukt Gullit. "Dát aspect moet je bij iemand als Ziyech stimuleren en niet zeggen dat hij anders moet gaan voetballen."

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
0
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
113
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties