Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gullit: 'Niet zo dat ik een hekel heb aan Ajax. Ik heb alleen moeite met...'

Laatste update:

Gullit speelde tussen 1982 en 1985 liefst 103 wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij goed was voor 41 doelpunten en 15 assists. De rechtspoot pakte in 1983/84 de dubbel met de Rotterdammers en stond in 2004/05 als trainer voor de groep in De Kuip.

De Ballon d'Or-winnaar van 1987 is nog steeds supporter van Feyenoord. "Ik volg Feyenoord en wil dat ze winnen. Dat gevoel blijft altijd. Feyenoord heeft ook zo'n belangrijke rol gespeeld in mijn leven, Feyenoord heeft me gevormd. Mijn jaren bij de club hebben me compleet gemaakt."

Gullit is al langere tijd actief als analist op televisie en steekt zijn clubvoorkeur niet altijd onder stoelen of banken. Toch wil de oud-middenvelder iets uit de wereld helpen. "Veel mensen denken dat ik een hekel aan Ajax heb, maar dat is niet zo. Ik heb alleen wat moeite met hun manier van denken."

"Ze hebben een houding van: 'Zonder bluf is het leven duf.' Dat is typisch Ajax. Het publiek gaat echt zitten van: Ajax gaat ons entertainen. Nou, ik zeg het eerlijk: toen Feyenoord vorig jaar kampioen werd en Ajax dit seizoen zo slecht begon, heb ik daar wel even van genoten", vervolgt Gullit.

"Ze waren echt in paniek in Amsterdam. Bij mij in de sportschool zijn ze bijna allemaal voor Ajax. Het was opeens heerlijk rustig."

"Iedereen deed weer even normaal. Ik heb mijn vrienden en kennissen die voor Ajax zijn ook wel lopen dollen. Dan belde ik op en riep ik vrolijk: 'Het gaat niet zo lekker, hè! Heerlijk!'", sluit de analist af.

Meer nieuws

Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
1
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
23
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
4
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77
'Frimpong neigt naar vertrek bij Leverkusen, maar topclubs moeten haast maken'
18

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties