Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gullit nog niet klaar als trainer: 'Als er iets leuks komt, ga ik het doen'

Laatste update:

"Als er iets leuks komt, ga ik het doen. Als er geen club komt, dan is het blijkbaar niet voor mij, maar voor een ander weggelegd", zegt Gullit, die als trainer ook voor Chelsea, Newcastle United, Feyenoord en Los Angeles Galaxy werkte. "Ja, ik denk wel dat ik een goede trainer ben, ik heb verstand van voetbal, zie het spel en weet echt wel wat trainen en coachen is. Ik zit heel veel in het buitenland, kijk met een buitenlandse blik naar Nederland. Voor het buitenland zijn wij toch de eigenwijze betweters."

Gullit is realistisch over zijn eigen trainerscapaciteiten. "Ik weet ook wat ik tekort kom, heb naast mij een zogenaamde leraar nodig, iemand die het kan overbrengen en trainingen kan uitzetten. Ik moet alleen maar letten op de details die het verschil kunnen maken en die zie ik heel goed", zegt de oud-speler van onder meer Feyenoord, PSV en AC Milan. "Giovanni van Bronckhorst doet het goed bij Feyenoord, maar had toch even Dick Advocaat nodig. Hetzelfde geldt voor Phillip Cocu bij PSV, die had Guus Hiddink even nodig. Wat is daar op tegen? We hebben elkaar allemaal nodig, de leraar heeft de voetballer nodig, de voetballer de leraar."

Zie jij Ruud Gullit op korte termijn terugkeren in de rol van trainer?

Meer nieuws

Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
11
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties