Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gullit onthult: 'Hij heeft een balletje opgegooid bij Ajax, maar niets gehoord'

Laatste update:

De keuze voor Heitinga in plaats van Reiziger is vreemd, zo concludeert Bogarde. "We zijn samen kampioen geworden met Jong Ajax. Je ziet steeds meer dat het dna van Ajax eruit wordt gehaald." Reiziger wilde naar verluidt in ieder geval interim-trainer worden van Ajax, maar de clubleiding koos ervoor om Heitinga door te schuiven. Na dit seizoen vertrekt de voormalig international uit Amsterdam omdat hij niet tevreden is over de trainersopleiding die hij krijgt. Gullit begrijpt dat. "Het is toch ook raar als jij kampioen bent geworden met het tweede…"

Bogarde haakt in. "Als je kijkt naar de situatie. Alfred (Schreuder, red.) is ontslagen. Dan kun je kiezen voor een trainer van buitenaf, dat is een keuze. Maar als je kiest voor een interim-trainer, dan ga je normaal gesproken kijken naar de aangewezen persoon met de meeste ervaring die het nu zou moeten overnemen. In principe was Michael Reiziger dé aangewezen persoon. Maar waarom krijgt hij die kans niet? Waarom krijgt iemand die net komt kijken die kans wel?"

Gullit concludeert vervolgens dat Ajax op raadselachtige wijze kansen uitdeelt. "Seedorf heeft ook nog gesolliciteerd naar de rol van td (technisch directeur, red.), maar kreeg geen reactie. Geen antwoord gekregen, helemaal niets. Ik hoor zelfs in de wandelgangen dat Davids ergens een balletje opgegooid heeft om trainer te worden in de jeugd. Dat is wat ik gehoord heb, maar hij zelf heeft nog niets gehoord." Davids was tijdens het afgelopen WK nog assistent-trainer van Louis van Gaal bij het Nederlands elftal. Momenteel heeft hij geen functie in de voetballerij.

Krijgen de verkeerde personen de kans binnen Ajax?

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
19
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
23
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties