Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gullit: 'Wat ik zie, is een jongen die twee dingen tegelijk wil'

Laatste update:

Als analyticus bij de BBC wordt Gullit vaak gevraagd naar de verrichtingen van en verwachtingen rond Depay en in het Algemeen Dagblad zoomt hij nog eens wat dieper in op de aanvaller van Manchester United. "Wat ik zie, is een jongen die twee dingen tegelijk wil. Hij wil een heel goede voetballer worden, maar tegelijk wil hij een superster zijn. Een fenomeen. Een stijlicoon. Dan denk ik: jongen, doe dat nou in de juiste volgorde."

"Eerst presteren, presteren, presteren. Dan een hele tijd niks. En daarna mag-ie van mij net zo gek doen als Dennis Rodman, of nog veel gekker", legt Gullit uit. "De vraag is volgens mij vooral hoe je herinnerd wilt worden. Als fenomeen met een hoed en een Rolls Royce? Of toch als voetballer?", aldus Gullit. Zelf deed Gullit het wat rustiger aan in zijn jaren als prof, zoals bij AC Milan. Hij reed eerst in een Opel Kadett, daarna in een Lancia en daarna een Audi 80, roept hij in herinnering.

Hij stelde zichzelf ook nooit ten doel om rijk te worden of een superster te zijn. "Bij Memphis hoop ik heel erg dat het kwartje gaat vallen nu. Dat hij niet zijn imago op de eerste plaats zet, maar zijn spel. Hij mag heel boos op me worden hoor, geen probleem. Maar ik hoop vooral dat die jongen slaagt", aldus Gullit.

Ben jij het eens met Ruud Gullit?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
8
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties